Stijlvolle Italiaanse jeans van Jacob Cohen bij Pauw.com

Stijlvolle Italiaanse jeans van Jacob Cohen bij Pauw.com

Stoere en tegelijk stijlvolle jeans zijn niet meer weg te denken uit de kledingkast van de moderne man. Ook in het modebewuste Italië speelt de spijkerbroek een belangrijke rol in het straatbeeld. Italiaanse mannen stellen echter wel hoge eisen aan de kwaliteit en het draagcomfort van hun outfit. Dat geldt niet alleen voor elegante maatpakken maar zeker ook voor de populaire jeans. Bij het exclusieve spijkerbroekenmerk Jacob Cohen vind je de perfecte mix van Italiaanse stijl en superieure kwaliteit die ook nog eens heel comfortabel aanvoelt. Jacob Cohen mode is in Nederland verkrijgbaar bij Pauw.com.

Het jeansmerk Jacob Cohen werd in 1985 opgericht door kledingontwerper Tato Bardelle. Vanuit een atelier in de regio Veneto maakte hij stevige spijkerbroeken van hoge kwaliteit voor werklieden. Toen zijn zoon Nicola rond de eeuwwisseling in het bedrijf kwam besloten ze een collectie zeer exclusieve lifestyle jeans uit te brengen. Voor de nieuwe, handgemaakte kledinglijn werden alleen de beste materialen gebruikt en de afwerking was van een ongekend hoog niveau. Het bleek een doorslaand succes te zijn en Jacob Cohen bevond zich al snel tussen de andere topmerken van de Italiaanse modewereld. De superieure kwaliteit wordt tot in de kleinste details doorgevoerd. Zo zijn alle knopen met de hand gemaakt van hoogwaardige materialen zoals zilver en carbonfiber.

In de webshop van Pauw.com vind je het nieuwste assortiment van dit bijzondere merk. De exclusieve Jacob Cohen jeans zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en pasvormen. In deze schitterende kleding mag je als modebewuste man beslist gezien worden!