Review Gorilla wear

Review Gorilla wear

Mijn naam is Tim en ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij www.gorillawear.com. Ik ben een best wel fanatieke sporter en ik draag daarom ook meer sportkleding dan normale kleding. Ik ga zo ongeveer 5 tot 6 keer in de week naar de sportschool. Ik ben altijd opzoek naar comfortabele, maar vooral leuke spotkleding. Ik heb al eens meer bij Gorilla wear besteld en het heeft me tot nu toe altijd erg goed bevallen.

Het leuke aan Gorilla wear vind ik dat er echt heel veel keus is. Alle items zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en modellen. Ook de prijzen zijn gewoon goed betaalbaar. Ik vind het niet te duur.

Deze keer heb ik 3 tanktops, 2 t-shirts, 1 paar tights, een joggingbroek en een jack gekocht. Een aardige bestelling dus. Ik heb trouwens bijna alles in het zwart of grijs gekocht. Ik houd persoonlijk niet zo erg van alle opvallende kleuren.

Mijn bestelling werd binnen een paar dagen bij mij thuis afgeleverd door de vriendelijke meneer van de post. Zoals ik al had verwacht paste alles prima en alles zat als gegoten. Wat trouwens ook een leuk detail is, is dat de kleding van Gorilla wear je spieren echt goed uit laat komen. Dat is natuurlijk wat iedere sporter stiekem wel wil!

Ik ben zeker een tevreden klant van Gorilla wear en ik raad ook al mijn vrienden van de sportschool deze website aan. Er is genoeg keus voor iedereen en de kwaliteit is echt top!