Italiaanse ‘smart casual’ pantalons van Incotex verkrijgbaar bij Pauw.com

Italiaanse ‘smart casual’ pantalons van Incotex verkrijgbaar bij Pauw.com

Pantalons voor modebewuste mannen zijn er in vele uitvoeringen en kwaliteiten. Naast formele, zakelijke kleding wil je als moderne man natuurlijk ook een informele maar toch nette outfit in je kledingkast. Voor liefhebbers van de Italiaanse ‘smart casual’ stijl heeft Pauw.com nu de elegante en zeer comfortabele broeken van Incotex in het assortiment. Dit exclusieve merk biedt de perfecte mix van traditioneel vakmanschap en vooruitstrevende vernieuwing. Door de uitstekende pasvorm zijn Incotex pantalons zeer comfortabel om te dragen.

Het kledingmerk Incotex werd in 1951 opgericht door Carlo Compagno, een kledingmaker uit Venetië. Hij vond dat de Italiaanse man behoefte had aan broeken die duurzaam en van zeer goede kwaliteit moesten zijn. Zijn Incotex pantalons werden al snel erg geliefd, ook buiten Italië. Tegenwoordig gebruikt het merk nog steeds uitsluitend zorgvuldig geselecteerde stoffen van de beste kwaliteit. Elke broek wordt volgens traditionele methodes met de hand gemaakt en perfect afgewerkt. Volgen de filosofie van het merk horen broeken de echte sterren van je kledingkast te zijn. Incotex pantalons moeten daarom ware must haves zijn die je als moderne man beslist in je garderobe wilt hebben. In Nederland is de nieuwste collectie van dit bijzondere merk verkrijgbaar bij webshop Pauw.com.

In het Incotex assortiment vind je broeken voor elk jaargetijde. Zo is er een serie heerlijk luchtige zomerbroeken gemaakt van een dunne stof die heerlijk comfortabel aanvoelt tijdens warmere dagen. De wollen pantalons zijn perfect voor een casual maar toch nette look op het werk. Gun jezelf zo’n exclusieve Incotex broek!