Geniet van luxe materialen met Loro Piana

Geniet van luxe materialen met Loro Piana

Het Italiaanse familiebedrijf Loro Piana heeft een enorme expertise op het gebied van exclusieve stoffen, die heel comfortabel zijn om te dragen. Zo maakt het merk luxe kleding van de fijnste kasjmier, fris linnen en soepele zijde die bijzonder prettig aanvoelen op de huid. Dit is ‘Made in Italy’ op zijn best.

Luchtige kleding in mooie kleurschakeringen

Voor de zomer zijn er luchtige stoffen en lichte kleuren. Gedekte basiskleuren worden voor het lente-/zomerseizoen gecombineerd met levendige tinten als rood, blauw en olijfgroen voor de vrouw. Voor de man zijn er veel items in beige, denimblauw en stijlvol oker die zowel in casual als geklede combinaties passen. De Loro Piana familie houdt van zeilen en die passie zie je ook terug in de stijl van de kleding en schoenen.

Loro Piana staat voor duurzaamheid, vakmanschap en niet in de laatste plaats voor innovatie. Het merk heeft zijn internationale roem namelijk te danken aan de continue zoektocht naar ruwe materialen en stoffen van de hoogste kwaliteit. Zo neemt men merino wol, kasjmier, vicuña en pecora nera af van de beste wolproducenten ter wereld. Het bedrijf looft zelfs jaarlijks een prijs uit voor de beste baal wol, voor de productie van vijftig herenpakken.

Geliefd in Europa en de rest van de wereld

Al zes generaties lang, sinds het begin van de negentiende eeuw, zit Loro Piana in de textielindustrie. Het begon allemaal met de handel in wol en de productie van hoogwaardige wollen kledingstukken. Inmiddels wordt de dames- en herenkleding over de hele wereld geroemd vanwege de hoge kwaliteit. Pauw.com is een van de winkels in Europa met een grote Loro Piana collectie. Shop de verleidelijke items voor een flinke dosis Italiaanse stijl en een ultiem draagcomfort.