Ventasy.nl http://www.ventasy.nl Wed, 03 May 2017 12:48:04 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.7.4 Exclusieve Zanone knitwear voor mannen bij Pauw.com http://www.ventasy.nl/exclusieve-zanone-knitwear-voor-mannen-bij-pauw-com/ http://www.ventasy.nl/exclusieve-zanone-knitwear-voor-mannen-bij-pauw-com/#respond Wed, 03 May 2017 12:48:04 +0000 http://www.ventasy.nl/?p=5 Lees Meer Lees Meer

]]>
Bij herenmode uit Italië denken we wellicht eerst aan scherp gesneden kostuums en shirts, maar er wordt ook de mooiste gebreide kleding gemaakt. Modebewuste mannen die op zoek zijn naar designer knitwear nemen geen genoegen met saaie breisels van bedenkelijke kwaliteit. Als liefhebber van exclusieve gebreide mode kies jij natuurlijk voor stijlvolle Italiaanse kleding die helemaal bij jou past. De mooiste truien, vesten en polo’s vind je bij Pauw.com in de knitwear collectie van het karaktervolle en eigentijdse merk Zanone.

Kledingmaker Carlo Compagno richtte in 1951 zijn eigen kledingbedrijfje op en noemde het Slowear. In een klein atelier in Venetië maakte hij eerst pantalons en later ook colberts, jassen en shirts. Zijn beide zoons kwamen bij hem in de zaak werken en het snel groeiende familiebedrijf breidde uit met een speciaal label voor knitwear: Zanone. De Compagno’s wilden een vooruitstrevend avant-garde merk met gebreide kleding die de modebewuste stedeling een unieke mix van comfort, luxe en stijl kon bieden. Voor de vervaardiging van Zanone kledingstukken worden alleen stoffen van de beste kwaliteit gebruikt. De zorgvuldig geselecteerde en bewerkte materialen zoals Merino, yak wol, cashmere en katoen zorgen voor een unieke uitstraling.

Bij Pauw.com vind je de nieuwste collectie van dit exclusieve merk. Truien en vesten zijn verkrijgbaar in diverse modieuze kleuren en uitvoeringen. Heel bijzonder zijn de cashmere coltruien die je in de winter heerlijk warm houden. Voor de zomerse dagen mag zo’n prachtig poloshirt van Zanone niet in je kledingkast ontbreken. Bekijk snel het complete assortiment!

]]>
http://www.ventasy.nl/exclusieve-zanone-knitwear-voor-mannen-bij-pauw-com/feed/ 0