Exclusieve Italiaanse shirts van Finamore

Exclusieve Italiaanse shirts van Finamore

Bij herenkleding van topkwaliteit uit modeland Italië denken we vaak in de eerste plaats aan elegante maatpakken gemaakt van de beste materialen. De Italiaanse modewereld geniet immers wereldfaam als het gaat om de exclusiviteit en het schitterend design van de met grote toewijding vervaardigde pantalons en colberts. Maar zo’n prachtige outfit is natuurlijk niet compleet zonder een kwalitatief zeer hoogwaardig en met de hand gemaakt overhemd. Voor liefhebbers van stijlvolle Italiaanse shirts heeft Pauw.com de unieke collectie van het chique merk Finamore.

Dit bijzondere kledingmerk werd in 1925 opgericht door ontwerpster Caroline Finamore. In een klein atelier in het historische centrum van Napels begon ze met het vervaardigen van overhemden van hoge kwaliteit voor een steeds groeiende groep hoogwaardigheidsbekleders en rijke zakenlieden. De shirts vielen op door de ongeëvenaarde kwaliteit van de gebruikte stoffen en het zeer hoge niveau van de afwerking. Caroline’s zoon Alberto breidde vanaf 1960 het modelabel van zijn moeder verder uit en inmiddels werkt al de vierde generatie binnen het familiebedrijf. Finamore is nu een internationaal topmerk dat in prestigieuze modewinkels over de hele wereld verkrijgbaar is.

In de webshop van Pauw.com vind je de nieuwste collectie Finamore overhemden in diverse kleuren en uitvoeringen. Natuurlijk zijn er de klassieke zakelijke shirts met de unieke, handgemaakte details waar het merk zo bekend om is. Finamore heeft echter ook een assortiment vrijetijdskleding zoals bijvoorbeeld een fraai en zeer comfortabel flanellen shirt met modieus ruitpatroon. Gun jezelf de stijlvolle luxe en het traditionele Napolitaanse vakmanschap van Finamore!