Duurzame tassen met een verhaal

Duurzame tassen met een verhaal

Filson is een beroemd Amerikaans merk uit Seattle dat al meer dan een eeuw robuuste tassen en buitenkleding maakt. De eyecatchers uit de collectie zijn de slijtvaste tassen, waarin veilig een laptop of tablet kan worden opgeborgen. Er zijn modellen die geschikt zijn voor gebruik tijdens het woon-werkverkeer, maar ook exemplaren die ideaal zijn voor een weekendje weg of een zakenreis.

Kleding en stoffen voor goudzoekers
Sinds 1897 maakt Filson kleding en tassen van de hoogste kwaliteit. Het begon allemaal toen Clinton C. Filson in Seattle startte met de productie van stevige, warme outfits en dekens voor de goudzoekers die op weg waren naar Alaska. Deze mannen hadden spullen van een hoge kwaliteit nodig, puur om het ijskoude noorden en de ruige omstandigheden te kunnen overleven.

Het gebruik van de beste materialen en een gedegen vakmanschap zijn het geheim achter het succes van Filson. Tot op de dag van vandaag is de kwaliteit van de kleding- en tassenlijnen ongeëvenaard. Pauw.com heeft een grote keuze in Filson tassen, waaronder aktetassen en reistassen. De waterafstotende stoffen waarvan ze zijn gemaakt zorgen voor een hoge duurzaamheid.

Stoere tassen die een leven lang meegaan
De tassen van Filson – vaak voorzien van handige vakken en leren details – zijn mooi om te zien en heel praktisch in het gebruik. Ze zijn ideaal voor iedereen die houdt van het buitenleven en van een avontuurlijke levensstijl. Een tas van dit merk is bovendien zó onverslijtbaar dat zelfs een volgende generatie er nog van kan genieten.