De beste workoutshirts vind je hier!

De beste workoutshirts vind je hier!

Er was een tijd dat ik veels te dik was. Niet gewoon een beetje mollig, maar echt heel erg dik. Zo dik dat een klein stukje wandelen eigenlijk al teveel gevraagd was voor mij. Op een gegeven moment besloot ik dus dat het genoeg was, ik wilde gaan afvallen.

Ik ben meer als twintig kilo kwijtgeraakt, puur door hard te trainen en gezond te eten. Erg lastig natuurlijk, maar ik had een goede coach. Ik kwam erachter dat sporten echt heel erg belangrijk voor je is.

Momenteel voel ik mij veel beter in mijn vel en lekkerder. Ik sport nog steeds veel. Ik vind het dan belangrijk om fijne kleding aan te hebben. Ik heb laatst de site GorillaWear.com ontdekt, waar ze hele fijne, goede vochtafdrijvende en ook nog redelijk mooie kleding verkopen.

Ik kende de site totaal niet dus ik was een beetje terughoudend maar dit bleek helemaal niet nodig te zijn. Ik had om te beginnen een workout shirt gekocht en die kwam binnen een paar dagen keurig netjes aan. Het was helaas wel een maatje te klein voor mij maar retouren was ook geen probleem.

Ik vind de workout shirts van GorillaWear erg fijn om in te sporten. Wanneer je veel zweet wordt het goed afgedreven. Je kent wel van die shirts waarin je echt een zweetrug krijgt? Dat is hier echt niet het geval. Ook kenmerkt de kleding zich door een gorillafiguur. Iets wat ik er wel heel cool uit vind zien. Zeker als ik in mijn hele Gorilla outfit door de sportschool loop!