Bontoni: Italiaanse kwaliteit

Bontoni: Italiaanse kwaliteit

Bontoni is gespecialiseerd in kwaliteitsvolle schoenen vanuit de rijke Italiaanse traditie. Zoals het ook hoort in die traditie is Bontoni nog altijd een echt familiebedrijf dat een duidelijke keuze heeft gemaakt voor luxe. Dat betekent in de eerste plaats dat een paar schoenen van Bontoni altijd een uniek paar schoenen is. U kunt er dan ook zeker van zijn dat nergens ter wereld een exacte replica van uw aankoop rondloopt.

Bontoni: respect voor de ambacht

Een grote reden van het unieke karakter van de schoenen valt natuurlijk te zoeken in het feit dat elk paar handgemaakt is. Dit familiebedrijf werd enkele decennia geleden opgericht en zit nu in de derde generatie eigenaars. Vanaf het begin lag de focus daarbij al op luxe en kwaliteit. Om maar even aan te geven hoe ver dat exact door wordt getrokken: de volledige productie van Bontoni draait om niet meer dan 12 paar schoenen per dag. Aan elk paar schoenen is bovendien meer dan 12 weken gewerkt.

Ook op maat

Wenst u nog verder te gaan en een schoen op maat te bestellen? Ook dat kan maar dan stijgt de productietijd gelijk naar 10 maanden door de ambachtelijke werkwijze. Misschien een omslachtige manier maar het maakt u wel zeker dat een paar Bontoni’s exclusief zijn. Qua look mag u van Bontoni traditionele kleuren verwachten, kwaliteitsvol leer en een waanzinnig oog voor detail. Een paar Bontoni’s aan uw voeten hebben is dan ook een stukje geschiedenis aan uw voeten hebben. Het assortiment eens bekijken? Bij pauw.com kunt u dat doen.