Aspesi: een tikje luxe

Aspesi: een tikje luxe

Aspesi is een Milanees topmerk dat een geschiedenis heeft die teruggaat tot 1969 toen de zakenman Alberto Aspesi besloot de modewereld in te trekken. Alberto toonde al meteen dat hij niet alleen een slimme zakenman was maar ook een feilloze neus voor stijl had. Al snel kon het merk dan ook zijn plaats binnen de sector veroveren. Het idee? Draagbare kleding van de hoogste kwaliteit op de markt brengen.

Waarvoor staat Aspesi

Aspesi is een eigenzinnig merk dat desondanks zich niet te buiten gaat aan alles wat met reclame te maken heeft. Verwacht Aspesi dan ook niet op de catwalk of in grote reclamecampagnes. De reclame waar Aspesi voor gaat is de bewezen kwaliteit van iedereen die een stuk van het merk aangekocht heeft. Alles draait voor Alberto en Aspesi dan ook om de kleding zelf dat met artistieke ontwerpen en een tijdloos design een eigen plaats heeft kunnen veroveren. Een kledingstuk van Aspesi wordt dan ook uitsluitend gemaakt van de beste materialen. Iets wat u voor uzelf kunt zien bij Pauw.com.

Tijdloos maar mee met de tijd

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Aspesi in geen tijd een favoriet was in modestad Milaan. Vandaag de dag is het niet enkel luxe dat de klok slaat maar is het bereik ook uitgebrei